Hdpe Boru

ÖBS Hdpe boruları performansı ve yüksek kalitesi ile 25 mm – 315 mm arası ve PN4-PN32 basınç sınıfları arasında istenilen çap basınç ve boyutlarda üretilmektedir.ÖBS Hdpe Boruları projelerinizin vazgeçilmezi olacak.

Hdpe Boru Avantajları

ÖBS Hdpe boru (Yüksek Yoğunluklu Polietilen Boru) pürüzsüz bir iç ve dış yüzey ile sert, hafif, sağlam bir borudur.  Taşıma, minimum ağır ekipman gerektirir ve buz üzerinde veya ıslak, bataklık alanlara kadar tüm saha koşullarında kolaylıkla uygulanır.ÖBS Hdpe boruları paslanmayı desteklememesi onu sizin vazgeçilmeziniz haline getirir. Tuzlu suya ve sıhhi kanalizasyon atık suyunda bulunması muhtemel kimyasallara karşı dirençlidir. Korozif asitler, bazlar ve tuzlara, çoğu boru malzemesinden daha iyi direnç sağlar. Bu özellikleri ile ÖBS Hdpe boruları sizi yarı yolda bırakmaz.

Hdpe Boru Nerelerde Kullanılır?

ÖBS Hdpe Boruları yüksek performansı ve kalitesi ile prestijli projelerin vazgeçilmezidir. Madencilik, drenaj sistemleri, su şebekeleri, su transferi,gaz toplama hatlarında ve katı atık depolama alanlarında güvenle kullanılan ÖBS Hdpe boruları sizin de tercihiniz olacaktır. Hdpe Boru Fiyat Listesi için bizimle iletişime geçiniz.

Hdpe Boru Teknik Özellikleri

ÖBS olarak kalite laboratuvarlarımızda gelişmeleri çok yakından izlemekte ve sürekli araştırmalar yapmaktayız. ÖBS Hdpe Borularımız 25 mm - 315 mm kadar en üst teknoloji ve kalitede üretilmektedir.Polietilenin özellikleri sayesinde, basınçlı temiz su sistemlerinde kullanılan boru tipleri içerisinde en iyi alternatiflerden biri olmasını sağlar. Yeraltı ve yerüstü basınçlı su şebeke hatları, Deniz deşarj projeleri, balık üretme çiftliği üretim kafesleri yapımında kullanılırlar.

Alın Kaynak Yöntemi

Alın kaynak , hdpe boru ve ek parçalarının birleştirilmesinde günümüzde kullanılan en yaygın kaynak yöntemidir. Alın kaynağı birleştirme yöntemi, bir alın kaynak makinesi kullanılarak kaynatılacak olan boruların uçlarının traşlanıp her iki ucun belirli bir ısı altında baskı ile birbirlerine doğru itilmesi suretiyle oluşan birleştirme yöntemidir. Alın kaynağı yöntemi kullanılarak 315 mm çapa kadar olan borular kaynatılabilir.